Tuesday, May 28, 2013

Ο Ιάσων Μπίμπος απαντά εκ μέρους της Χρυσής Αυγής

Η ανθελληνική και ξενοκίνητη συγκυβέρνηση των ραγιάδων έβαλε τα γιουσουφάκια της σήμερα μπροστά στους εορτασμούς των αδούλωτων Σουλιωτών. 
Η προδοτική συγκυβέρνηση των ραγιάδων εδώ στην Ήπειρο ξέρει καλά να δίνει οικονομικό ''πάτημα'' τους απογόνους των τουρκαλβανών του ολοκαυτώματος των καθαρόαιμων Ελλήνων Σουλιωτών, ακόμα και να κλείνει στρατόπεδα και αστυνομικά τμήματα στην ελληνοαλβανική μεθόριο για να συνεχίζουν οι Αλβανοί να μας εξοντώνουν. 

Σήμερα εκεί στα ψηλά και αδούλωτα βουνά του Σουλίου, που εορταζόταν το ολοκαύτωμα των Ελλήνων, οι αθνέλληνες και προδότες της Πανηπειρωτικής προσπάθησαν να προκαλέσουν τον κοινό αίσθημα, τολμόντας να υβρίσουν το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής και αυτό διότι λύσαξαν σαν ραγιάδες και γιουσουφάκια στο οτι όλοι οσοι θα παραβρισκόταν σήμερα στους εορτασμούς τους Σουλίου θα επευφημουσαν όπως και έγινε τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η πανηπειρωτικη λοιπόν ως αξια συνεχιστής των τουρκαλβανων του αλι πασά σήμερα δεν της πέρασε και ας προσπάθησε να ποτίσει με έντυπο δηλητήριο τους αδούλωτους Έλληνες που ταξίδεψαν μέχρι εκεί ψηλά στα βουνά των σουλιωτών. 

Αυτο ήταν ένα μεγάλο μάθημα για την Πανηπειρωτικη προδοσία αφού ο κόσμος αυτο που περίμενε να δει το είδε. Είδε δεκάδες Χρυσαυγίτες να δίνουν βροντερό παρόν ίσως στην σημαντικότερη εθνική εκδήλωση για τους απανταχού ελληνόψυχους Ηπειρώτες... και του χρόνου βροντερότερο.

Ιάσων Μπίμπος 
Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο νομό Ιωαννίνων και στην Ήπε ιρο με τη ''Χρυσή Αυγή''

www.epirusgate.blogspot.gr

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment