Friday, August 30, 2013

Ερχεται το βιάγκρα για γυναίκες!



Έρχεται το χάπι που θα κάνει χαρούμενες τις γυναίκες που μέχρι πρότινος είχαν έλλειψη ερωτικής επιθυμίας.

Ο Λέοναρντ Ντερογκάτις, διευθυντής ενός φαρμακευτικού κέντρου στο προάστιο της Βαλτιμόρης, ανέφερε πως πολύ σύντομα το χάπι θα εγκριθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων κα ι Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA).

«Περίπου το 30% των γυναικών δεν έχει ερωτική διάθεση, ενώ ένα 10 με 12% πάσχει από χαμηλή λίμπιντο», επισημαίνει ο Ντερογκάτις. «Πολλές ασθενείς μου χάνουν την ερωτική τους διάθεση συνήθως μετά το δεύτερο παιδί. "Προτιμώ να διαβάσω ένα βιβλίο ή να κάνω γιόγκα", μου λένε». Το άλλοτε πρόβλημα της σεξουαλικής ευχαρίστησης έχει παραχωρήσει τη θέση του στη λεγόμενη Διαταραχή της Υποδραστήριας Σεξουαλικής Επιθυμίας.

Το επόμενο διάστημα θα κριθεί η τύχη του Flibanserin, ενός φαρμάκου το οποίο είχε μεν απορριφθεί το 2010, αλλά στις τελευταίες έρευνες έδειξε να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Δύο συγγενή φάρμακα έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα – το Lybrido και το Lybridos. Το πρώτο προορίζεται για τις γυναίκες που στερούνται ερωτικής επιθυμίας, ενώ το δεύτερο για εκείνες που απέχουν από το σεξ λόγω άγχους ή άλλων συμπλεγμάτων,

Ο γιατρός Άντριου Γκόλντσταϊν, διευθυντής ενός κέντρου για αιδοιοκολπικές διαταραχές στην Ουάσιγκτον, δηλώνει: «Ορισμένες ασθενείς μού εξηγούν ότι χάρη στο Lybrido απλώς δεν λένε "όχι" όταν τις προσεγγίζουν ερωτικά οι παρτενέρ τους».




Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment