Sunday, October 27, 2013

Ολοκληρώθηκε η πορεία 200 αντιρατσιστών..Δείτε τι δήλωσε ο Καμίνης για την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.


Περισσότερες ήταν οι φωνές και τα συνθήματα από τον κόσμο που κατάφερε να συγκεντρώσει η ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου..ίσως την πορεία να την χάλασαν και οι συνεχόμενες "σκούπες" της ΕΛ.ΑΣ κατά της παράνομης μετανάστευσης όλη την προηγούμενη εβδομάδα..
Πάντως το μόνο που κατάφεραν ήταν να χτυπήσουν με λοστάρια 20-25 ηλικιωμένους στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για αντίποινα επειδή τους γιουχάισαν.

Να θυμίσουμε ότι ο Καμίνης είχε δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η πλατεία πεδίο μάχης ακραίων πολιτικών αντιπαραθέσεων.


Ο δήμαρχος Αθηναίων την ίδια θέση εξέφρασε και χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας

«Επαναλαμβάνω αυτό που δήλωσα χθες στο δημοτικό συμβούλιο: δε θα επιτρέψω να γίνει η Πλ. Αγίου Παντελεήμονα πεδίο συμβολικών συγκρούσεων», τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εν όψει των αντιφασιστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

Ο κ. Καμίνης χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας προειδοποίησε ότι δε θα ξαναδώσει άδεια για διοργάνωση εκδηλώσεων στον Αγ. Παντελεήμονα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «αν συνεχίσει η πλατεία να χρησιμοποιείται για μάχη συμβόλων, είμαι υποχρεωμένος να μην την ξαναδώσω» και προσέθεσε ότι πλέον τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα διοργανώνει ο ίδιος ο δήμος Αθηναίων.

Αλλά κι αυτό, όπως είπε, θα είναι δύσκολο διότι «σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης της παιδικής χαράς και συνολικά της πλατείας».

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment