Wednesday, November 27, 2013

Οι αλήθειες για τις «Αμαζόνες» του Καντάφι...(φωτογραφιες)..



Σε απαγωγές και βιασμούς δεκάδων γυναικών, για να ικανοποιούν τις διεστραμμένες σεξουαλικές του ορέξεις, είχε επιδοθεί με εξαιρετική σφοδρότητα ο τύραννος της Λιβύης, που θεωρούσε τον εαυτό του «ελευθερωτή» των γυναικ ών του αραβικού κόσμου.

Στην πραγματικότητα βέβαια το μόνο που έκανε είναι να κακοποιεί τις γυναίκες της χώρας του, σε μαζική μάλιστα κλίμακα, με το ζοφερό «μενού» να περιλαμβάνει ακόμα και αρπαγή γυναικών κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους!


Ένα νέο βιβλίο για το τραγικό χαρέμι του Καντάφι έρχεται να ρίξε ι φως στη βάναυση μεταχείριση των γυναικών που άρπαζε χωρίς ενδοιασμούς, που περιλάμβανε βιασμούς, ξυλοδαρμούς και κακοποίηση κάθε είδους.

Στο βιβλίο της γαλλίδας δημοσιογράφου Annick Cojean «Gaddafi's Harem» αποκαλύπτεται με σάρκα και οστά ο σεξουαλικός τρόμος που έσπειρε στη Λιβύη ο δικτάτορας.

 

Η ρεπόρτερ συνάντησε ένα νεαρό κορίτσι στην Τρίπολη τον Οκτώβριο του 2011 και από την τραγική ιστορία που της διηγήθηκε για όσα της έκανε ο στυγερός ηγεμόνας, προέκυψε το συγκλονιστικό αφήγημα.

Ο τρόμος ξεκίνησε με τη φριχτή απλότητα που έχουν συχνά τέτοιες περιπέτειες: το 15χρονο κορίτσι επιφορτίστηκε να παραδώσει ένα μπουκέτο με λουλούδια στον 62χρονο άντρα, ο οποίος της έπιασε το χέρι και το φίλησε τ ρυφερά. Ο άντρας δεν ήταν άλλος από τον συνταγματάρχη,Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ...

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment