Tuesday, January 27, 2015

Σταύρος Θεοδωράκης: "Ο Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές απόψεις".

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ψήφου ανοχής από Το Ποτάμι στη νέα κυβέρνηση.

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και κυβερνητικό εταίροΠάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης με δηλώσεις του στα γραφεί του κόμματος δήλωσε ότι «για πρώτη φορά η συγκρότηση μιας κυβέρνησης ανακοινώνεται από τον αρχηγό του έκτου κόμματος».
Παράλληλα σημείωσε ότι «Υπάρχει ζήτημα ουσίας, ο κ. Καμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις  ;στην Ελλάδα» και διευκρίνησε ότι θα συναντηθεί με τον Α. Τσίπρα σήμερα στις 19:00.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το κόμμα του θα εκτιμά κάθε φορά τις προτάσεις που θα κάνει η κυβέρνηση και αναλόγως θα αποφασίζει», ενώ όπως είπε θα αναμένει και τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, σημειώνοντας όμως πως «υπάρχει ένα κακός οιωνός με όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί» και ότι από τη νέα κυβέρνηση αναμένει πρώτον να κρατήσει τη χώρ� � σε ευρωπαϊκή τροχιά και δεύτερον να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές .
Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι είναι νωρίς ακόμη γνωστοποιώντας ότι του τηλεφώνησε χθες ο κ. Αβραμόπουλος και τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα, αλλά δεν μιλήσανε για την πιθανή μετακόμισή του στην ΠτΔ.

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment