Wednesday, June 27, 2012

Αύξηση της εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευση: Έχουν σχέση ή όχι;

Η εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια αυξάνεται γεωμετρικά. Δεν είναι μόνον οι αριθμοί, είναι και ο τρόπος. Οι κακοποιοί γίνονται ολοένα πιο 
Γράφει ο Λύκος

αδίστακτοι, πιο θρασείς και πιο απάνθρωποι. Εκείνοι που πριν από κάποιες δεκαετίες είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο με την δράση τους, σήμερα θα θεωρούνταν μέτριοι… 


 Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως θα μας φαίνονταν φυσιολογικό οι ειδήσεις, όπως έχουν το δελτίο καιρού ή την κίνηση στους δρόμους, έτσι να έχουν και καθημερινό δελτίο εισβολών σε σπίτια!!! 

 Ποιος θα περίμενε ότι οι ληστές θα κυνηγούσαν και θα έκλειναν στα τμήματα τους αστυνομικούς πυροβολώντας τους με πολεμικό εξοπλισμό. 
 Όταν προ εικοσαετίας μου είπε φίλος που ταξίδεψε στις ΗΠΑ, ότι οι αράπηδες τραβάνε μέρα μεσημέρι τις χρυσές αλυσίδες από τους λαιμούς μέσα στους δρόμους, δεν το πίστεψα… Τώρα γίνεται εδώ! 
 Κι όμως όλα αυτά και πολλά άλλα έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας. Πρωταγωνιστές στα σκληρά (μικρά και μεγάλα) εγκλήματα είναι οι λαθρομετανάστες. 
 Παρόλα αυτά υπάρχουν οι επαγγελματίες αντιραστιστές, οι ψευδοφιλόσοφοι του κώλου, που επιμένουν ότι οι ξένοι δεν ευθύνονται για την εγκληματικότητα. Κύριο επιχείρημα τους τα στατιστικά στοιχεία του κράτους που δείχνουν ότι οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερο ποσοστό συλλήψεων. 
Πολλοί τους έχουν απαντήσει με ποσοστά, με ποιότητα εγκλημάτων, με δυσκολία να συλληφθούν οι λάθρο, ότι στους Έλληνες βάζουν και τους γύφτους και άλλα.


 Εγώ δεν θα κάνω αυτό. Θα μπω στην ουσία του πράγματος. Η ουσία είναι ότι το κύριο αίτιο για την εγκληματικότητα είναι η μετατροπή της κοινωνίας από εθνική σε πολυφυλετική. Όταν δεν υπάρχει πια κοινωνικός ιστός, όταν όλοι είναι ξένοι μεταξύ ξένων, τότε αυξάνεται η εγκληματικότητα. Ναι λοιπόν, και οι ντόπιοι εγκληματούν και οι χειρότερες συμμορίες είναι πολυεθνικές (με συμμετοχή ξένων και ντόπιων). Αυτό όμως δεν αθωώνει την λαθρομετανάστευση, το αντίθετο. Το Ελληνόπουλο που πηγαίνει σε ένα σχολείο πε ριστοιχισμένο από όλες τις φυλές του πλανήτη και μεγαλώνει διδασκόμενο πως δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την προσωπική επιτυχία και το χρήμα, είναι πολύ εύκολο να πάρει τον κακό τον δρόμο. Όταν ο άλλος βλέπει κάθε μέρα να κλέβουν και να μην τους πιάνουν, σκέφτεται «ποιο μάγκες είναι οι άλλοι;» και κάνει το βήμα ευκολότερα. Όταν δεν υπάρχουν ηθικές αρχές και όλα επιτρέπονται και αντί για μέλος μια υγιούς κοινωνίας είσαι μονάδα σε ένα εχθρικό και αποξενωμένο περιβάλλον γιατί να σεβαστείς τους άλλους; Γιατί να υπακούσει τον νόμο κάποιος που � �εν αισθάνεται πολίτης αλλά υπήκοος; 


Μην τρέφετε αυταπάτες. Όσο οι κοινωνία θα βουλιάζει στον βούρκο του πολυπολιτισμού (μη πολιτισμού), όσο το έθνος θα σβήνει, τόσο και η εγκληματικότητα θα αυξάνεται.


Το είδα εδώ



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment